Irccity

Sporten

sporten bergen op zoom

Wil je graag sporten in Bergen op Zoom, dan hoeft je niet ver te zoeken. Er is een sportschool waar je samen met een fysiotherapeut je persoonlijke doel kunt halen of waar je gewoon kunt sporten om fit te blijven. Want we weten allemaal dat sporten goed voor je is. Goed voor je lichaam en goed voor je geest. Vooral in deze gekke tijd van corona is het belangrijk om niet de hele dag thuis achter de computer te zitten en voor de buis. Iedere dag bewegen is een noodzaak. Of je nu iedere dag een stuk gaat wandelen of fietsen, of dat je af en toe naar de sportschool gaat, het zal je goed doen.

Goed eten

Ook goed eten hoort erbij. Ze hebben het tegenwoordig over de coronakilo’s. Want omdat je veel thuis werkt is de mogelijkheid om iets lekkers te pakken des te groter. Voorheen pakte je je broodtrommel in met een aantal boterhammen of wat fruit en groente. Nu kun je bij de koffie een lekkere koek pakken of een graai nemen in de snoeppot. En als lunch is er nu de mogelijkheid om iets lekkers te bakken voor op brood, in plaats van dat broodje kaas die je normaal meeneemt. Dus bekijk eens wat je allemaal naar binnen werkt, en wat je hieraan kunt veranderen. Als je een schaal met fruit voor je neus neerzet, dan zal je eerder een appel of mandarijn pakken. En de koektrommel zet je gewoon wat verder weg in de kast, of bewaar je voor het weekend, zodat je niet in de verleiding komt.

Sportschool

Er zijn veel mensen die een abonnement hebben bij een sportschool. Hier kun je gebruikt maken van de fitness toestellen. De eerste keer wordt je begeleid en er zal een schema gemaakt worden die je kunt volgen en langzaam kunt opbouwen. Ook kun je gebruik maken van vele leuke groepslessen. Houdt je van dansen of lekker fanatiek sporten, of ga je voor pilates of een heerlijke les yoga?

Sporten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven