Irccity

Goedkoper bellen: hoe kun je besparen op je mobiele kosten?

Phone shop Nijmegen

Mobiel bellen hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wist je dat je ongemerkt veel te veel betaalt voor je toestel en belkosten elke maand? Dat kan natuurlijk anders. Laat je toestel repareren bij Phone Shop Nijmegen of investeer in goede accessoires. Hieronder krijg je uitleg waarom jou dat een hoop geld scheelt op je telefoonkosten. 

 

Sluit geen overbodige verzekeringen af

Als je je toestel koopt en je abonnement afsluit via de provider dan krijg je hoe dan ook de vraag of je een verzekering erbij wil afsluiten. Het voordeel hiervan is dat je een bedrag terugkrijgt als je toestel is gevallen of gestolen. Veel mensen weten niet dat ze een eigen risico moeten betalen. Dat loopt soms op tot wel 150 euro. Voor de meesten is dat een nare verrassing. 

Lang wachten is nadelig 

Bij reparatie komt er een bedrijf langs en die brengt jouw toestel naar de reparateur. Er gaan een aantal dagen overheen voordat ze het toestel komen halen. Het duurt ook vaak een week voordat het toestel weer terug is. Als je langs een reparateur gaat in de stad is je toestel weer zo gemaakt. Dan hoef je die dure verzekering niet af te sluiten. 

Gegevens overzetten 

Een ander nadeel is dat je je gegevens moet overzetten als ze het toestel komen halen. Je wil natuurlijk niet dat andere mensen jouw foto’s en video’s kunnen zien. Laat staan je bankgegevens. Daarom houd je liever je eigen toestel. 

Neem een Sim-Only abonnement 

Veel mensen vervangen hun toestel al na twee jaar. Ze denken dat hun oude toestel op is. Maar hoe kan het dat een telefoon van meer dan 1000 euro maar zo kort meegaat? Hij kan veel langer mee door een paar goede tussentijdse reparaties. Dat bespaart een hoop geld. 

Voorkom boetes 

Koop accessoires voor in de auto en op de fiets. Wat dacht je van een carkit en bluetooth oortjes? Dat scheelt boetes en dus ook een hoop geld. 

Goedkoper bellen: hoe kun je besparen op je mobiele kosten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven