Irccity

Wimperextensions in Leiden

Wimperextensions Leiden

Als je vollere wimpers wilt dan zijn wimperextensions ideaal. Je kunt met mascara je wimpers iets voller en langer doen lijken, maar helaas niet het effect creëren die je met wimperextentions of een lash lift wel kan creëren. Wimperextensions die je laat zetten hebben veel voordelen ten opzichte van andere mogelijkheden. Zo blijven de extensions die je laat zetten het langste zitten. Dit scheelt je veel tijd en gedoe in de ochtend. Daarbij geven wimper extentions niet alleen het effect dan het langer lijkt maar ook dat het voller lijkt. Als je op zoek bent naar een salon die wimperextensions zet dan kun je die in Leiden zeker vinden. 

Verschillende soorten wimperextensions

Naast wimperextensions die je laat zetten, kun je zelf wimperextentions zetten die je bij een drogist koopt. Het nadeel van wimperextensions die je zelf zet, is dat je die elke dag opnieuw op moet plakken. Hier kan redelijk wat tijd in zitten. Je bent daarbij geld en kwijt aan de wimpers en de lijm. Doordat je de wimpers op plakt kan het ook zijn dat een wimperextension in de loop van de dag los gaat zitten. Hier hoef je niet bang voor te zijn als de de wimperextensions laat zetten.  

Voordelen van wimperextensions

Wimperextensions die je bij een salon laat zetten hebben dus veel voordelen ten opzichte van wimperextensions van de drogis of ten opzichte van mascara. Je kunt natuurlijk ook mascara opdoen als je wimperextensions hebt. Zo vergroot je het effect van de extensions nog meer. Je wimpers lijken dan heel vol en lang. Als je mascara gaat vergelijken met wimperextensions dan zul je dus een heel groot verschil zien. Mascara maakt je wimpers voller en kun je wimpers optisch groter maken maar niet zo groot als met wimperextensions. Mascara werk ook niet bij iedereen even goed. Als je wimpers niet goed willen krullen met mascara dan zijn wimperextensions ook ideaal. De wimpers worden langer en wat omgekruld. Doordat wimperextentions en paar weken meegaan kun je zeker een tijdje genieten van langere en vollere wimpers.

Wimperextensions in Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven