Irccity

Reflexzone therapie

reflexzone therapie

Is je lichaam uit balans geraakt door ziekte, trauma of stress en ervaar je daardoor klachten, dan kan reflexzone therapie en/of emdr in Tilburg, geboden door een energetische therapeut, je daarbij uitkomst bieden. Door aandacht te geven aan zowel de fysieke en mentale gezondheid als het energetische lichaam. Waarin blokkades problemen kunnen veroorzaken. Hoe de reflexzone therapie, de emdr in Tilburg en de energetische therapeut je kunnen helpen om de blokkades op te heffen, waardoor de energie weer vrijelijk door je lichaam kan stromen en je klachten zullen verdwijnen, kun je lezen in deze blog.

Wat is reflexzone therapie, emdr in Tilburg en wat doet een energetische therapeut?

Reflexzone therapie, emdr in Tilburg en een energetische therapeut richten zich op de aanpak van de oorzaak van blokkades in je energetische lichaam. Die voor lichamelijke en mentale klachten kunnen zorgen, zoals hoofdpijn, chronische spierpijn of een prikkelbare darm. Maar ook nervositeit, prikkelbaarheid, angsten, piekeren en concentratieproblemen. Met behulp van reflexzone therapie worden drukpunten in de handen en voeten gemasseerd, die corresponderen met organen en lichaamsdelen. Bij emdr in Tilburg wordt door middel van oogbewegingen in je onderbewustzijn vastzittende en onverwerkte trauma’s geneutraliseerd en geheeld. De energetische therapeut kan deze behandelingen bieden, als ook energetische massages geven en bewustwordingsgesprekken voeren.

Wat bieden de energetische massages en traumabehandeling?

 

Met behulp van de energetische massages, traumabehandeling of een combinatie daarvan, kunnen het lichaam en de geest tot rust komen en ontspannen. De blokkades in de energiebanen zullen worden weggenomen. Dit maakt dat energie weer vrijelijk door de meridianen heen kan stromen. Hetgeen resulteert in een betere doorbloeding en het voorzien van meer energie van de organen en weefsels. Dit maakt dat je in balans komt en je lichaam en geest optimaal kunnen functioneren. Waardoor je klachten zullen verdwijnen. Hiervan kan al vrij snel sprake zijn. Zelfs na één behandeling kan je al opluchting, meer ontspanning en bevrijding gaan ervaren. Waarmee een snel en pijnloos antwoord wordt gegeven op een vaak langdurig en beperkend vraagstuk, waarvoor de reguliere geneeskunst niet altijd een oplossing heeft.

Reflexzone therapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven